BMW Reparaties

Voor reparaties zoals versnellingsbakken, motorblokken, cardan, revisie, schadeherstel of het oplossen van (elektronische) storingen bent u bij Reco Motorservice aan het juiste adres.

Onze Diensten

Reco Motorservice heeft een professionele open werkplaats waar wij de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw BMW motor vakkundig kunnen verrichten. Wij staan klaar voor u voor een vakkundige, snelle en betaalbare afhandeling.

Bandenservice

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw motorbanden. Wij adviseren u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw BMW motor . Omdat wij zeer goede ervaringen hebben (alsmede vele van onze klanten) met Dunlop en Michelin, is Reco Motorservice Dunlop & Michelin Motorbanden Dealer. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht als u een ander merk motorband zou willen hebben of als u zelf ergens anders al banden heeft gekocht.

Schadeherstel

Helaas kan het voorkomen dat u schade heeft aan uw BMW motor. Bij ons kunt u terecht voor een schadetaxatie en het herstel van schades. Als u bij ons de schade aan uw motor laat taxeren, zijn de kosten €55,–.

Storingen, diagnose en problemen

Heeft u een storing of een probleem (mechanisch of elektrisch) met uw BMW motor? Door de aanwezigheid van de juiste diagnose apparatuur voor BMW en een ruime werkervaring met BMW, bent u bij Reco Motorservice aan het juiste adres voor een degelijke diagnose en een vakkundige oplossing.

ABS en ESA

Aan de hand van de uitgelezen foutmelding kunnen wij vaststellen waar het defect in uw ABS pomp (of systeem) zit en deze repareren voor u. Of heeft u een lekkende of niet goed functionerende ESA schokdemper onder uw BMW Motor? Wij helpen u graag van deze problemen af, zodat u weer veilig kunt rijden.

Wij wisselen uw banden

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw motorbanden. Wij adviseren u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw BMW motor . Omdat wij zeer goede ervaringen hebben (alsmede vele van onze klanten) met Dunlop en Michelin, is Reco Motorservice Dunlop & Michelin Motorbanden Dealer. Voor elke BMW hebben wij de geschikte motorband op voorraad.

Omdat er vele soorten en maten banden zijn kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons (langskomen of bellen kan natuurlijk ook). Ondanks dat wij Dunlop & Michelin Motorbanden Dealer zijn, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht als u een ander merk motorband zou willen hebben. Ook hiervoor staan wij voor u klaar.

De banden prijzen die wij aan u vermelden zijn totaalprijzen die wij hanteren voor een bandenwissel inclusief balanceren. Dus wederom geen verborgen (extra) kosten. Gewoon heldere prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kosten Bandenwissel

Mocht u zelf ergens anders banden hebben gekocht, bent u bij ons ook van harte welkom voor montage en balanceren van uw banden. Een bandenwissel inclusief balanceren voor een los wiel kost bij ons €25,– incl. BTW per wiel.
Een bandenwissel inclusief balanceren en de- en montage van het wiel (als u met de motor komt) €40,– incl. BTW per wiel.

BMW ABS pomp reparatie

Door jaren lange ervaring met BMW en de gedegen technische kennis hoeft u niet meer veel geld uit te geven aan een nieuwe al dan niet gebruikte ABS pomp als die van uw BMW motor defect is.

Aan de hand van de uitgelezen foutmelding kunnen wij vast stellen waar het defect in uw ABS pomp (of systeem) zit en deze repareren voor u. Doordat wij uw BMW abs pomp repareren, en niet vervangen, bent u veel minder geld kwijt om de storing te verhelpen. Aan de hand van de uitgelezen foutcode en type abs pomp, kunnen wij u een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Kosten ABS pomp reparatie

I-ABS 2, foutcode; Spanning voorziening pompmotor defect. a €575,– (abs pomp uitbouwen, repareren, inbouwen en nieuwe remvloeistof).

I-ABS 1 bekrachtigende pomp: heeft u problemen met uw bekrachtigende ABS pomp, en schrikt u van de prijzen voor een nieuwe pomp of reparatie? Wij kunnen voor u de ABS pomp definitief uitbouwen, zodat u weer met een gerust hart kan remmen. Prijs op aanvraag.

BMW ESA schokdemper lekkage of gebrek aan werking

Heeft u een lekkende of niet goed functionerende ESA schokdemper onder uw BMW Motor? Wij helpen u graag van dit probleem af, zodat u weer veilig kunt rijden.

Omdat revisie van de BMW ESA schokdemper in de meeste gevallen niet altijd de meest duurzame oplossing is, adviseren wij om uw defecte BMW schokdemper te vervangen door een TracTive ESA schokdemper. Deze TracTive schokdempers passen zonder enkele aanpassing onder uw motor en verhogen uw rijcomfort en de duurzaamheid. Door de zeer hoge kwaliteit wordt de wegligging van uw BMW Motor een heel stuk beter t.o.v. het rijden met de originele ESA schokdemper.

Neem contact op

06-41097115
info@recomotorservice.nl

Locatie

Gijzenveld 3
4817 ZE Breda

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: Open op afspraak.
Woensdag: GESLOTEN
Donderdag: Open op afspraak.
Vrijdag: Open op afspraak.
Zaterdag: Open op afspraak.
Zondag: GESLOTEN

Offerte aanvragen