Over Reco

Wie wij zijn

Reco Motorservice is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in BMW motorfietsen. Jaren lange passie voor motoren en werkervaring met BMW motoren hebben ons ertoe gebracht om een onafhankelijke motor garage te beginnen.
Ook als u geen bmw rijdt bent u bij Reco Motorservice aan het juiste adres voor alle werkzaamheden aan uw motorfiets.

Wij streven naar een hoge service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Ons uurtarief is €62,50 incl. btw.

Goed onderhoud (en reparatie) is belangrijk voor uw veiligheid en de levensduur van uw motor, maar dit hoeft in onze ogen absoluut niet vertaald te worden naar hoge onkosten voor u als motorliefhebber.

 

Wij staan klaar om u van dienst te kunnen zijn met alles omtrent uw motor. Van een lamp vervangen tot een storing oplossen, van onderhoud service tot revisie en voor advies tot aankoop keuring. Bij Reco Motorservice bent u van harte welkom en aan het juiste adres voor een vakkundige, snelle en betaalbare afhandeling.

Alle werkzaamheden worden vooraf met u besproken, en afgestemd op uw wensen en behoeften. Daardoor kunnen wij u de beste prijs, service en kwaliteit bieden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mochten er tijdens de werkzaamheden onverhoopt “gebreken” aan het licht komen, nemen wij altijd eerst contact met u op.

Tevens heeft Reco Motorservice een haal- en brengservice voor uw motor.


Bekijk het team van Reco Motorservice


Onze werkplaats