Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw motorbanden. Wij adviseren u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw BMW motor . Omdat wij zeer goede ervaringen hebben (alsmede vele van onze klanten) met Dunlop, is Reco Motorservice Dunlop Motorbanden Dealer. Voor elke BMW hebben wij de geschikte Dunlop motorband op voorraad.

Dunlop Logo 2

Omdat er vele soorten en maten banden zijn kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons (langskomen of bellen kan natuurlijk ook).

Ondanks dat wij Dunlop Motorbanden Dealer zijn, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht als u een ander merk motorband zou willen hebben. Ook hiervoor staan wij voor u klaar.

De banden prijzen die wij aan u vermelden zijn totaalprijzen die wij hanteren voor een bandenwissel inclusief balanceren. Dus wederom geen verborgen (extra) kosten. Gewoon heldere prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Dunlop Trailsmart

Mocht u zelf ergens anders banden hebben gekocht, bent u bij ons ook van harte welkom voor montage en balanceren van uw banden.
Een banden wissel inclusief balanceren voor een los wiel kost bij ons €25,00 inclusief btw. per wiel.
Een banden wissel inclusief balanceren en de- en montage van het wiel (als u met de motor komt) €40,= inclusief btw. per wiel.