BMW ABS POMP REPARATIE

Door jaren lange ervaring met BMW en de gedegen technische kennis hoeft u niet meer veel geld uit te geven aan een nieuwe al dan niet gebruikte ABS pomp als die van uw BMW motor defect is.
Aan de hand van de uitgelezen foutmelding kunnen wij vast stellen waar het defect in uw ABS pomp (of systeem) zit en deze repareren voor u. Doordat wij uw bmw abs pomp repareren, en niet vervangen, bent u veel minder geld kwijt om de storing te verhelpen.
Aan de hand van de uitgelezen foutcode en type abs pomp, kunnen wij u een vrijblijvende offerte uitbrengen.

I-ABS 2, foutcode; Spanning voorziening pompmotor defect. a €575,= (abs pomp uitbouwen, repareren, inbouwen en nieuwe remvloeistof).
imagesGN2W11FK

BMW ESA schokbreker lekkage of gebrek aan werking

Heeft u een lekkende of niet goed functionerende ESA schokdemper onder uw BMW Motor? Wij helpen u graag van dit probleem af, zodat u weer veilig kunt rijden.
Omdat revisie van de BMW ESA schokdemper in de meeste gevallen niet altijd de meest duurzame oplossing is, adviseren wij om uw defecte BMW schokbreker te vervangen door een TracTive ESA schokdemper. Deze TracTive schokbrekers passen zonder enkele aanpassing onder uw motor en verhoogd uw rijcomfort en de duurzaamheid. Door de zeer hoge qualiteit word de wegligging van uw BMW Motor een heel stuk beter t.o.v. het rijden met de originele ESA schokbreker.

MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN OP AANVRAAG I.V.M. DIVERSE MODELLEN EN OPLOSSINGEN.