Nieuw!! De Sena 10C Pro WiFi. De nieuwe 10Cis uitgerust met een compleet nieuwe 2K camera en wordt ondersteunt door dezelfde software als de betrouwbare 10s. Hierdoor weet je zeker dat de 10C Pro je niet in de steek laat als jij de mooiste routes rijd met je favoriete muziek op de achtergrond en communiceert met je vrienden via Bluetooth.

Wi-Fi en Live view via Smartphone:

Dankzij het gebruik van Wi-Fi en de Sena Camera App ( iOS en Android ) kun je nu direct zien wat je hebt gefilmd of gefotografeerd en kun je alle instellingen met een druk op de knop aanpassen.

Smart Audio Mix:

Door het gebruik van Smart Audio Mix hoor je nu tegelijkertijd de muziek van je telefoon of GPS en de intercom onderling tijdens het filmen. Hierdoor krijg je een uniek ervaring die je normaal alleen kan behalen met meerdere camera’s en losse microfoons. Ideaal voor training en instructie doeleinden.