Het was weer een paar weken geleden dat ik foto’s had geplaatst van ons nieuwe onderkomen op Gijzenveld 3 te Breda.
We zijn zo goed als klaar met alles. Nog enkele kleine aanpassingen, aankleding en details. Zoals u ziet word het steeds completer en aangekleder. Ook is de nieuwe reclame (Reco logo) voor op de gevel binnen. Nu alleen nog plaatsen.
Omdat wij enkele nuttige tips hebben mogen ontvangen over de indeling een producten, hebben wij in de tussentijd de indeling en aangeboden producten iets aangepast.
Naast de vertrouwde merken die wij voerden zoals LS2 Helmen, Dunlop banden, Putoline producten en GoGravel accessoires, hebben wij nu ook de GIVI tanktassen op voorraad met het super handige tanklock systeem. U hoeft maar 1 tanklock ring op uw motor te monteren en u heeft daarna keuze uit 6 verschillende tanktassen die hierop passen. Zo kunt u zonder enkele moeite wisselen van formaat en uitvoering GIVI tanktas.
In het voorjaar willen wij een “officiële opening” organiseren voor u. Maar over de definitieve datum en actie ( om u in het zonnetje te zetten, want zonder u is dit allemaal niet mogelijk geweest natuurlijk) zullen wij u via de website en facebook op de hoogte brengen.

dscf9288

dscf9287

dscf9286

dscf9285

dscf9284

dscf9283

dscf9282

dscf9281

dscf9280

dscf9279