De afgelopen twee jaar is Reco Motorservice harder gegroeid dan ik ooit had durven dromen.
Hiervoor wil ik dan ook iedereen heel erg bedanken die bij ons komt om zijn/haar motorfiets in top conditie te laten brengen of houden en/of een mooie gebruikte motor heeft gekocht.
Om onze groei, service en kwaliteit op een gedegen manier voort te kunnen zetten in de toekomst, heb ik ervoor gekozen om een nieuwe locatie te gaan zoeken om daar voor vele jaren vooruit te kunnen.

Wij kunnen daarom nu ook met zeer veel enthousiasme mededelen dat Reco Motorservice gaat verhuizen. In Januari 2017 gaan wij de deuren openen op onze nieuwe locatie.
Ons nieuwe adres is aan de overzijde van de straat van waar wij nu zitten, namelijk: Gijzenveld 3, 4817 ZE te Breda.

Waarom hebben wij deze weloverwogen keuze gemaakt om een nieuwe (grotere) locatie te gaan betrekken?

-Om meer werkruimte te kunnen creëren voor onze openwerkplaats.
-Meer ruimte te kunnen creëren voor verkoop motoren.
-Ons assortiment aan helmen, accessoires en overige producten beter zichtbaar te kunnen plaatsen.
-Een leuke koffietafel neer te kunnen zetten voor u, zodat u ook bij minder weer lekker kunt zitten.
-De motoren van klanten permanent binnen te kunnen stallen vanaf brengen tot en met ophalen.
-De nieuwe locatie is een zichtlocatie aan de straatkant, dus makkelijker te vinden voor nieuwe klanten en betere parkeer gelegenheid op eigen terrein.
-De mogelijkheid om onze bedrijfsactiviteiten t.z.t. uit te kunnen breiden.

Om de verhuizing zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen zijn wij van Maandag 26-12-2016 tot en met Zaterdag 07-01-2017 gesloten. Natuurlijk zijn wij zoals altijd wel bereikbaar via e-mail, What’s app en telefonisch.

Wij zullen via onze website en onze Facebook pagina regelmatig een update plaatsen over de voortgang van de verhuizing en de nieuwe opening aan het Gijzenveld 3.
Heeft u verdere vragen omtrent onze verhuizing, bent u altijd van harte welkom om langs te komen of op een andere manier contact op te nemen met ons.