Vanaf 23 Januari 2015 openen wij de deuren van Reco Motorservice in Breda. U bent vanaf 23 Januari 2015 van harte welkom om kennis te komen maken met de service die Reco Motorservice u kan bieden. Als opening aanbieding bieden wij in de periode van 23 Januari 2015 tot en met 28 Februari 2015 u een gratis en geheel vrijblijvende “winter veiligheid check” aan. Hierbij word uw motor geheel nagekeken op veiligheid en conditie.

In de periode tot 23 Januari 2015 is Reco Motorservice alle voorbereidingen aan het treffen om geheel klaar te staan voor u en u van dienst te kunnen zijn. Tevens blijven wij onze website en Facebook pagina up-to-date houden, zodat u kunt volgen hoe alles vordert.  Zelf kunt u rustig via onze site en/of Facebook lezen wie Reco Motorservice is en wat Reco Motorservice voor u kan en wilt gaan betekenen. Mocht u in de tussenliggende periode alvast contact op willen nemen is dat geen enkel probleem.